Wij zijn realistische projectbeheersers. Wij zeggen waar u staat. Ook als de boodschap niet zo leuk is.

Aanpak

Projecticum is gespecialiseerd in het financieel managen van projecten en is niet-hiërarchisch verbonden met diverse professionals. Onze kennis bestrijkt het volledige speelveld van de projectfinanciën. Van begroting tot contract, van budgettoets tot bestuursadvies, en van de budgetcontroller tot sparringpartner van de directeur.
Wij werken in teamverband of autonoom maar altijd vanuit onze gedeelde visie op financieel management van projecten. We leveren onze diensten bij voorkeur op productbasis tegen een vooraf afgesproken prijs. Maar we kunnen ook werken op basis van regie, of in detachering. Wat u wilt!
Naast het doen van opdrachten hebben we ook als doel om verbindingen te leggen tussen opdrachtgevers. Wij zijn er erg trots op dat een aantal van onze opdrachtgevers bereid is hun kennis en ervaring met andere opdrachtgevers te delen. Vanuit hun ervaring kunnen zij met u en met ons meedenken – en ons scherp houden op kwaliteit en resultaat. Dit doen we in concrete opdrachten, waarbij deze opdrachtgevers u een kijkje in hun keuken geven. En dat doen we door thematische roundtables en praktische workshops te organiseren. Kijk voor de beschikbaarheid op onze kalender.