Opdrachtgevers en financiers stellen vandaag de dag hoge eisen aan het financieel management van projecten. Onze visie is dat de projectmanager pas echt kan ‘sturen’ als hij toegang heeft tot betrouwbare stuurinformatie. En daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij zorgen dat u – als projectmanager of opdrachtgever – continu en betrouwbaar  inzicht hebt in budget, de financiële stand, prognoses en het risicoprofiel. Projecten vragen geen boekhoudkundige rol van financieel adviseur, maar een actieve en beheersmatige aanpak.

De aanpak en instrumenten die wij samen met onze opdrachtgevers succesvol ontwikkelen, zetten wij nu ook in op andere projecten. Dit doen we uiteraard voor het brood op de plank. Maar vooral ook omdat we denken dat het met onze aanpak en een beetje extra inspanning van u zo heel veel beter kan.

Voorspelbaar en zonder verrassingen.

Koffie? In onze werkplaats in Beusichem hebben wij hele goede koffie. Als u een probleem hebt op het gebied van financieel management van projecten, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Stuur een mailtje naar info@projecticum.nl en we maken snel een afspraak.